Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.12.29

Sambhala

A nagy keleti nap rendje azon alapszik, hogy az ember felismeri e világban a ragyogást. A nagy keleti nap hajnala valságos tapasztalatokon alapszik, nem holmi fogalom.. észreveszed, hogy fel tudod emelni magad , képes vagy méltányolni emberi létezésedet.A halál ideje elkerülhetetlen, bármit is teszel egyszer meg fogsz halni.

A lemenö nap  látásmódja azon alapszik, hogy el akarjuk háritani magunktól a halált, megpróbáljuk elkerülni a halált.

A nagy keleti nap látásmod szentnek tartja a körülötünk levö világot, ezért állandóan szolgálja és takarit benne. A lemenö  nap azon az állásponton van a mosogatás és takaritás a személyzet dolga.

Amikor magunkat hozzuk rendbe, azzal kezdjük hogy megmondjuk az igazat, akkor is ha kellemetlen.

Ebben a világban mindig fenáll az eredeti tisztaság és ahogy használjuk mocskos lesz, de mindig ki kell mosni ujra és ujra.

-----szépen leirva szépen megfogalmazva és használhatatlan ezen a bolygón ugyanaz okból ami leirva van.. a nagy keleti nap és a lenyugvo nap összemérhetetlen külömbsége.Sokkal de sokkal töbet beszenyezni, elrontani,kivágni, letarolni és bemocskoln lehet és sokkal sokkal gyorsabb ütemben mint azt visszaállitani eredeti álapotába.

Végigjárhatjuk a szent harcos ösvényét lehetünk tigrisek, oroszlánok, garudák és sárkányok, a szelek honában tartozkodva a helyzet változatlan akkor is ha szilárd talaj van a talpad alatt.

----Sambhala atyái és anyái teszik lehetövé, hogy a jelenlegi züllött korban se tegyünk le a megvilágosodott társadalom megteremtéséröl.